Trouwen

Trouwen

Gaan jullie binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Van de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk zo lang mogelijk kunnen nagenieten, dus kies je voor een goede trouwfotograaf. Toen ik een klein meisje was droomde ik al over mijn eigen bruiloft, met een prachtige jurk, een gave auto, mooie ceremonie en een spetterend feest. Ik heb mijn eigen droom mogen waarmaken, en ik wil mijn passie delen met bruidsparen die ook hun liefde willen bekronen met een huwelijk!

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf die de bijzondere momenten van jullie trouwdag sfeervol vastlegt? Dan ben je bij Picture Mo Fotografie aan het juiste adres!

Sfeer

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en ik reageer flexibel op de gebeurtenissen tijdens de bruiloft. Juist op de onbewaakte momenten maak ik de mooiste foto’s. Kun je het je al voorstellen? De moeder van de bruid die een traantje wegpinkt tijdens de ceremonie, een trotste vader van de bruid als hij haar weggeeft, de mannen die de mooie trouwauto staan te bewonderen, liefdevolle blikken van het bruidspaar tijdens de ceremonie, die ene oom die met misschien een drankje teveel op los gaat op de dansvloer, en ga zo maar door..

Natuurlijk hoort een fotoreportage op een mooie locatie er ook bij! Een moment alleen voor het bruidspaar, nagenietend van de ceremonie of juist met de voorpret voor het jawoord. Kies een locatie waar jullie je fijn voelen, of waar jullie mooie herinneringen hebben. Zo kunnen we in een relaxte sfeer mooie, liefdevolle en ontspannen foto’s maken. Tijdens de bruiloft ben ik onopvallend aanwezig, maar tijdens de reportage zal ik aanwijzingen geven zodat de foto’s net zo gaaf worden als jullie bruiloft zelf!

Meer informatie

Tijdens zo’n belangrijke dag is het belangrijk dat jullie je prettig voelen bij je fotograaf, zodat jullie zullen stralen op de foto’s! Daarom vind ik het fijn om tijdens een vrijblijvend gesprek kennis te maken en jullie wensen te bespreken. Er zijn verschillende mogelijkheden voor fotografie op jullie bruiloft. Je kunt kiezen voor fotografie van alleen de ceremonie en de reportage, maar dat is ook uit te breiden naar het aankleden of de receptie. Als kers op de taart kan ik ook het feest fotograferen!

Zijn jullie net zo enthousiast geworden als ik? Neem dan contact met me op, of bekijk de tarieven!