Portret

Soorten portret

Portretten zijn er in alle soorten en maten. Een loveshoot met je vriend/vriendin, van je hele gezin of van alle kleinkinderen voor opa en oma? Of wat dacht jevan een gave fotoshoot in de studio? Het is allemaal mogelijk bij Picture Mo Fotografie.

Model

Altijd al model willen zijn voor één dag? Laat jezelf nog mooier maken met visagie door schoonheidssalon Beau d’or, en poseer daarna als een echt model in de fotostudio! Kiest jevoor een natural look of juist voor glamour of edgy? Je zult versteld staan van het resultaat.

Cadeau

Een fotoshoot is ook heel leuk om cadeau te geven. Geef bijvoorbeeld eens een loveshoot voor Valentijnsdag, of een fotoshoot met visagie in de studio! Het resultaat van een fotoshoot is natuurlijk ook een erg leuk cadeau. Verras je geliegde, familie of vrienden met een mooie foto in een lijst, op canvas, hout, mok.. etc.

Betaalbaar

Na de fotoshoot ontvangt je altijd 10 digitale foto’s van hoge resolutie, en inclusief nabewerking. Hiervoor hoef je niet extra te betalen. Kijk bij onze tarieven voor meer informatie over de prijzen.