Over Picture Mo Fotografie

 

 

 

 

 

‘Blijf jezelf, blijf genieten!’

Ben je op zoek naar een fotograaf die met je meedenkt en de meest bijzondere momenten vastlegt ? Dan ben je bij Picture Mo Fotografie aan het juiste adres!

Wie ben ik?

Ik ben Moniek van Rijbroek en ik woon samen met mijn man Peter in Uden. In 2010 is mijn meisjesdroom uitgekomen en zijn wij getrouwd! Ik ben gek op onze hond Billy, waar ik graag een lekkere wandeling mee maak op Bedaf of de Maashorst. Samen houden we heel erg van reizen, gezelligheid met vrienden, of een goede serie kijken.

Bijzondere momenten

Een foto laat je de mooiste momenten weer herbeleven. Daarom vind ik het heel belangrijk om de sfeer van het moment terug te laten komen in de foto. Ik hou ervan om te fotograferen in een ongedwongen setting, waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Mijn doel is om jullie bruiloft of feest vast te leggen zoals die is. Jullie doen veel moeite om jullie bruiloft persoonlijk te maken, en dat laat ik dan ook graag terugkomen in de foto’s! Ik ben onopvallend aanwezig, en zal alleen tijdens de reportage wat aanwijzingen geven om jullie te laten stralen op jullie trouwfoto’s. Tijdens feestjes zorg ik ervoor dat ik contact maak met de gasten, maar dat ik me niet opdring. Hierdoor voelen mensen zich bij mij op hun gemak en kan ik die gave momenten op de dansvloer vastleggen. Dat is mijn doel!

Wensen

Natuurlijk sta ik open voor eigen wensen en ideeën over sfeer, stijl of locatie. Schroom daarom niet om deze aan mij voor te leggen! Samen komen we tot het mooiste resultaat.

Ik zorg ervoor dat je kunt blijven (na)genieten van de leukste momenten!

Wil je meer informatie? Neem dan contact met me op!

Hopelijk tot snel!

Groet,
Moniek